ÜNYE İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ

Üniversitemiz Rektörü Prof.Dr. Ali AKDOĞAN, Fakültemizi Ziyaret Etti

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan, Fakültemizi ziyaret ederek akademik ve idari personel ile öğrencilerle bir araya geldi.

Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'ne yapmış olduğu ziyarette Rektör Akdoğan, Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gürol ÖZCÜRE'den gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi alarak eğitim birimlerinin, derslik, konferans salonu, yemekhane ve kantinde incelemelerde bulundu.

Gerçekleştirdiği ziyarette akademik ve idari personel ile bir araya gelen Rektör Akdoğan, “Üniversitemizde birlik, beraberlik ve kardeşliğimizi geliştiren huzuru, barışı sağlayan, hiç kimseyi ötekileştirmeyen bir tutum içerisinde olduğumuzu bilmenizi isterim.  Göreve geldiğimiz günden beri akademik ve idari personelimiz ile öğrencilerimizin mutluluğu için elimizden geleni yapma gayreti içerisindeyiz. Üniversitemizin hem kendi içinde hem şehrimizde hem ülkemizde hem de dünyada marka üniversite olabilmesi için bütün şevkimizi bütün enerjimizi ortaya koyacağız. Bunu yaparken de adaletten, liyakatten, ahlaktan, etik değerlerden ödün vermeyeceğiz. Bu bağlamda devletimizin ve milletimizin bütün haklarını koruyacağımız gibi akademik ve idari personel ile öğrencilerimizin de dertlerini çözebilmek için elimizden geleni yapacağız. Üniversitemizi daha ileri seviyelere taşıma yolunda önceliğimiz kalite ve nitelik olacaktır.” dedi.


Eklenme Tarihi : 22-11-2019 15:57:32