Fakültemizde “Bordro Uygulamaları Eğitimi” Düzenlendi.

10-11 Aralık 2019 tarihlerinde DATASİST Bordro Servisi tarafından Fakültemiz öğrencilerine 2 günlük “Bordro Uygulamaları Eğitimi” verildi.

Fakültemiz Konferans Salonunda gerçekleşen eğitime Fakültemiz Öğretim Üyeleri ve Fakültemiz ve Ünye Meslek Yüksekokulu Öğrencileri katıldı. Eğitim sonunda, eğitime katılan öğrenciler Bordo Uygulamaları Eğitimi Sertifikası almaya hak kazandılar.

Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Gürol ÖZCÜRE’nin açılış konuşmasını yaptığı eğitimde, DATASİST Yönetim Kurulu Başkanı Ayşe Nazmiye UÇA ve Müşteri Temsilcisi Melis KARA öğrencilerimize bordro hesaplama konusunda uygulama örnekleri ile eğitim verdi.

Eğitim sonunda Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Züleyha YILMAZ SOĞUKSU tarafından katılımcılara teşekkür belgeleri takdim edildi.

Eklenme Tarihi : 26-12-2019 17:02:20