Faakültemizde "Ceren ÖZDEMİR'i Anma ve Kadına Yönelik Şiddete Dur" Etkinliği Düzenlendi.

Fakültemizde 25/12/2019 tarihinde Kadına Şiddet dur demek , bu konuda farkındalık  oluşturmak ve geçtiğimiz günlerde hunharca katledilerek aramızdan ayrılan, Üniversitemiz öğrencisi Ceren ÖZDEMİR’i anmak üzere “Kadına Şiddete Dur” etkinliği düzenlendi.

Etkinliğin açılış konuşması Fakültemiz Dekan Yardımcısı Dr.Öğr.Üyesi  Züleyha YILMAZ SOĞUKSU tarafından yapıldı. Daha sonra Ünye Sosyal Hizmetler Müdürlüğü Rehber Uzman Büşranur KISBET tarafından “Toplumsal Cinsiyet Eşitliği ve Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele”  konulu sunum gerçekleştirildi.

Öğretim elemanları ve öğrenciler günün anlamına binaen  konuşmalar yaptılar. Etkinlik sonunda konuya dikkat çekmek amacıyla öğrencilerimiz el izi sergisine katılımı sağlandı.

Eklenme Tarihi : 27-12-2019 14:22:11