ÜNYE İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ

“Üniversite Öğrenci Girişimcilik Sistemi: Dünyadan ve Türkiye’den Girişimcilik Başarı Hikâyeleri” Konulu Konferans

Ordu Üniversitesi Genç İşletmeciler Kulübünün faaliyetleri kapsamında “Üniversite Öğrenci Girişimcilik Sistemi: Dünyadan ve Türkiye’den Girişimcilik Başarı Hikâyeleri” konulu konferans, 15 Mart 2019 tarihinde Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Selçuk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Öğretim Üyesi, aynı zamanda Selçuk Üniversitesi Bölgesel Gelişme Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü ve Üretim Yönetimi ve Pazarlama Anabilim Dalı Başkanı olan Sayın Prof. Dr. Mahmut Tekin’in konuşmacı olarak katıldığı konferansa, Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Züleyha Yılmaz, İşletme Bölüm Başkanı Doç. Dr. Sema Yiğit, İktisat Bölüm Başkanı Doç. Dr. Seval Mutlu Çamoğlu, çok sayıda akademisyen, idari personel ve öğrenci katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan konferans, Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Züleyha Yılmaz’ın açılış konuşmasının ardından Prof. Dr. Mahmut Tekin’in “Üniversite Öğrenci Girişimcilik Sistemi: Dünyadan ve Türkiye’den Girişimcilik Başarı Hikâyeleri” konulu konuşması ile devam etti.

Sanayinin gelişimi, teknoloji ve girişimcilikle ilgili genel bilgilerin verilmesinin ardından girişimcilik başarı hikâyelerinin sunulduğu konferansta Prof. Dr. Mahmut Tekin, sorularını yanıtlayan ve girişimcilik hedeflerini paylaşan öğrencilere kitaplarından hediye etti.

Konferans, Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Züleyha Yılmaz’ın Sayın Prof. Dr. Mahmut Tekin’e teşekkür plaketlerini takdimi ve fotoğraf çekimlerinin ardından sona erdi.

 


Eklenme Tarihi : 19-03-2019 15:20:25