18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma Günü

Fakültemizde Çanakkale Zaferi’nin 104’üncü yıl dönümü dolayısıyla  18 Mart 2019 tarihinde Fakültemiz Konferans Salonunda “Çanakkale Şehitleri Anma Günü” konulu program gerçekleştirildi.

Fakültemiz Konferans Salonunda gerçekleştirilen etkinliğe Dekan Vekili Prof.Dr. Gürol ÖZCÜRE, Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Züleyha YILMAZ, Fakültemiz Öğretim elemanları, idari personeli ve  öğrenciler katıldı.

Fakültemiz tarafından düzenlenen, Fakültemiz Öğrenci Temsilciliği katkılarıyla gerçekleştirilen programda Açılış konuşmasında; Dekan Vekili Prof.Dr. Gürol ÖZCÜRE tarafından “Günün Anlam ve Önemi”  konulu bir konuşma gerçekleştirdi. Ardından Fakültemiz Öğrencileri tarafından şiirler okundu, kısa oyunlar ve sinevizyon gösterisi sergilendi.

Programın devamında Fakültemiz Dr. Öğr. Üyesi Hasan YILDIZ tarafından “Çanakkale Zaferi” konulu konuşma gerçekleştirildi.

Program Fakültemiz öğrencileri tarafından günün anlam ve önemine dair türkülerin ve şiirlerinin seslendirilmesinin ardından sona erdi.

Eklenme Tarihi : 20-03-2019 15:07:27