ÜNYE İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ

"Mezunlarla Söyleşi" Etkinliği Düzenlendi.

Genç İşletmeciler Kulübü tarafından 15 Mayıs 2019 tarihinde Ünye İİBF Konferans salonunda “Mezunlarla Söyleşi” konulu program gerçekleştirildi.  Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Züleyha YILMAZ açılış konuşmasını gerçekleştirdi. Ardından, Ünye İİBF’nin ilk mezunlarından olan ve şuan Türkiye Finans Katılım Bankası Şube Müdürlüğü görevini sürdüren Sayın Yusuf AKER ve 2018 mezunu Sayın Yunus Emre BIYIKOĞLU öğrencilerle söyleşi yaptı.

Sayın Yunus Emre BIYIKOĞLU, A Grubu KPSS sınavı ve Mali Müşavirlik başlatma sınavı ve süreci ile ilgili bilgiler verirken; Sayın Yusuf AKER, bankacılıkla ilgili kısa bir bilginin ardından öğrencilere mezuniyet sonrası yapması gerekenlerle ilgili tavsiyelerde bulundu. Program, öğrencilerden gelen sorularla devam etti.

Genç İşletmeciler Kulübü Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Züleyha YILMAZ’ın Sayın Yusuf AKER’e ve İşletme Bölümü Başkanı Doç. Dr. Sema YİĞİT’in Sayın Yunus Emre BIYIKOĞLU’na teşekkür belgelerini vermelerinin ardından program sona erdi.


Eklenme Tarihi : 17-05-2019 17:56:50