Fakültemizde BAP Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı.

BAP Toplantısı

Ordu Üniversitesi öğretim üyesi ve BAP Birim Koordinatörü Doç. Dr. Emine Bağdatlı Fakültemizde 27 Ekim 2015 Salı günü saat 11:30’da BAP (Bilimsel Araştırma Projeleri) Proje Başvuru ve Yönetim Süreci hakkında bir sunum gerçekleştirdi. Sunuma Rektör Yardımcısı ve Fakültemiz Dekan Vekili Prof. Dr. Tevfik Noyan ile Fakültemiz öğretim elamanlarının yanı sıra Ünye MYO öğretim elemanları da katıldı. ODÜ-BAP çerçevesinde sağlanan proje destekleri, şartları, başvuru süreçleri hakkında ayrıntılı bilgi veren Doç. Dr. Emine Bağdatlı daha sonra öğretim elemanlarının sorularını yanıtladı. Toplantının sonunda Fakültemiz Dekan Vekili Prof. Dr. Tevfik Noyan tarafından Doç. Dr. Emine Bağdatlı’ya teşekkür çiçeği verildi.