Rektör Yardımcılarımız Prof.Dr. Tevfik NOYAN ve Prof.Dr. Fikri BALTA, Ünye Belediye Başkanı Ahmet ÇAMYAR'ı Makamında Ziyaret Etti

18.11.2015

Ünye Belediye Başkanı Ahmet ÇAMYAR'a Makamında yapılan ziyarette Rektör Yardımcısı ve Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Tevfik NOYAN'a Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Fikri BALTA, Genel Sekreter Metin KARAKUŞ, Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Recep ARSLAN, İnşaat Mühendisi Vuslat VAROL ÇOLAKOĞLU eşlik etti. Rektör Yardımcısı ve Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Tevfik NOYAN ve beraberindeki heyeti karşılayan Ünye Belediye Başkanı Ahmet ÇAMYAR'a Ordu Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri Yaşar SEZGÜL ve Reşit EROl, Ünye Ticaret Borsası Başkanı Mustafa USLU da eşlik etti.

Gerçekleşen toplantıda, Üniversitemize tahsis edilen 160 dönümlük arsa konusunda düşünülen gelecek planlamaları görüşüldü.