Rektör Prof.Dr. Tarık YARILGAÇ Fakültemizi Ziyaret Etti

10.12.2015

Rektör Prof. Dr. Tarık YARILGAÇ, Fakültemizin eğitim kalitesine önemli bir nitelik kazandıracak olan ve son derece modern sistemlerle donatılarak yapımına hızla devam edilen Konferans Salonu inşaatında incelemelerde bulundu. 2015-2016 Öğretim Yılı Bahar Yarıyılına tamamlanması planlanan ve amfi olarak da kullanılabilecek olan Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonunun incelenmesi esnasında Rektör Prof. Dr. Tarık YARILGAÇ'a, Fakültemiz Dekanı Prof.Dr. Tevfik NOYAN, Dekan Yardımcıları Yrd.Doç.Dr. Sebiha KABLAY ve Yrd.Doç.Dr. Hakan YAZARKAN’ın yanı sıra İnşaat Mühendisi Vuslat VAROL ÇOLAKOĞLU da eşlik ederek inşaatın seyri hakkında bilgi aktardı.

İncelemelerin ardından Rektör Prof.Dr. Tarık YARILGAÇ, Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyeleriyle bir araya geldi. Dekanlık Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıda, Rektör Prof. Dr. YARILGAÇ öğretim üyeleriyle Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve gelecek öğretim dönemlerinde yapılacak akademik çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Öğretim Üyeleriyle yapılan toplantının ardından Fakülte bahçesinde öğrencilerle sohbet eden Rektör Prof.Dr. Tarık YARILGAÇ; öğrencilerle artık gelenek haline gelen hamsi şöleni, 2015-2016 öğretim yılı bahar yarıyılında faaliyete geçecek olan Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonu ve öğrencilerin gelecek planları hakkında konuşarak öğrencilere bu konuda tavsiyelerde bulundu.