Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonu Tadilat Çalışmaları Tamamlandı

Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi yerleşkesinde modern görünümüyle öne çıkan Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonu binasının inşaat aşaması tamamlanarak; eğitim-öğretim, sosyal ve kültürel alanlarda öğrencilerin hizmetine açıldı.

Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencileri, 2014-2015 Öğretim yılı bahar yarıyılı sonunda yeniden yapımına başlanan Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonunda, 2015-2016 öğretim yılı bahar yarıyılından itibaren öğrenim görmenin heyecanını yaşamaya başladı.

Ayrıca Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Yerleşkesinde yapılan peyzaj çalışmaları çerçevesinde, Dekanlık Binası ve Konferans Salonu  ön bahçelerinde çiçeklendirme aşaması tamamlandı.