Ders Kayıtları

Ders kayıt dönemi 11-15 Eylül 2017 tarihleri arasında olup aşağıdaki yönergelere göre öğrencilerimizin ders kayıt işlemlerini tamamlaması gerekmektedir.

1- Ziraat Bankası'na ATM yardımıyla öğrenim ücretini ödemesi gerçekleştirilecektir. (Sadece II.Öğretim ve dönem uzatmış öğrencileri için ücret yatırılması gerekmektedir. I.Öğretim öğrenciler için herhangi bir ücret yok.)

2- http://oidb.odu.edu.tr linkinden giriş yapılarak şifresi olmayan öğrencilerin yeni şifre alması gerekmektedir. (Yeni şifre alınırken İlk Şifre Oluşturunuz Bağlantısına tıklayarak yeni şifrenizi edinebilirsiniz. Bilgilerin eksiksiz ve  "BABA ADI TAMAMEN BÜYÜK HARF" olacak şekilde girilmesi gerekmektedir.)

3- Her öğrenci kendi yarıyıllarına ait olan derslere kayıt yaptırarak, danışman onayına göndermelidir. (Danışman Onay Tarihleri: 11-20 Eylül 2017)

Danışman Listesi için tıklayınız.

İktisat Bölümü Dersleri

İşletme Bölümü Dersleri

Çal.Eko.ve End.İliş. Bölümü Dersleri

Kamu Yönetimi Bölümü Dersleri

1.Sınıf

2.Sınıf

3.Sınıf

4.Sınıf

Not: Alttan dersi kalan öğrenciler, ilgili dönem ders listesine bakarak kayıtlanması gereken dersleri bulabilir.

Uzatma öğrencileri kendi dönemlerine ait lisans programlarına göre ders kaydı yapması gerekmektedir.

Tüm Lisans Programları için tıklayınız.

4- 2. Sınıf öğrencileri kendi bölümleri dışındaki Haftalık Ders Programına bakarak çakışmayacak şekilde 2 adet "Alan Dışı Seçmeli Ders" alacaktır.

2017-2018 Öğretim yılı güz yarıyılında açılacak "Alan Dışı Seçmeli Ders" listesi için tıklayınız.

5- 3. ve 4. Sınıf öğrencileri 2'şer adet "Alan İçi Seçmeli Ders" için kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

6- Alt sınıftan dersi olan öğrencilerin bir dönem içinde kayıtlanabileceği azami AKTS sayısı 45'tir ve öncelikle öğrencinin alttan kalan derslerine kayıt yaptırması gerekmektedir.