Fakültemiz Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü Öğrencileri 10. Mülkiye Genç Sosyal Politikacılar Kongresine Katıldı

10. Mülkiye Genç Sosyal Politikacılar Kongresi 19-20 Ekim 2017 tarihlerinde Ankara’da Siyasal Bilgiler Fakültesinde gerçekleştirilmiştir. Kongrede Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencilerinin ve Sosyal Politika alanında çalışmalar yapan genç araştırmacıların çalışmaları yer almaktadır. Ayrıca her yıl kongre kapsamında Sosyal Politika alanının önemli değerlerinden biri olan Prof. Dr. Cahit Talas Sosyal Politika Ödülü de verilmektedir.

10 yıldır düzenli olarak gerçekleştirilen kongreye, Ordu Üniversitesi Ünye İİBF Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü lisans öğrencileri ile yüksek lisans öğrencileri de 5 yıldır aktif olarak katılmaktadır. Bu yıl da Edanur Serin, Duygu Özkoku, Nuray Hacıoğlu, Melike Demir, Barış Kırar (lisans mezun), Tuğçe Turan sözlü bildirileriyle kongreye katılırlarken, Gamze Nur Girgin (mezun) ve Tuğba Kuyoğlu (mezun) ise poster bildirileriyle kongreye katılım göstermişlerdir. Önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da kongreye dinleyici olarak katılan öğrencilerimiz olmuştur. Kongrede ayrıca bölümümüz öğretim üyeleri Yrd. Doç. Dr. Çağatay Edgücan Şahin ile Yrd.Doç.Dr. Mehmet Erman Erol da öğrencilere eşlik etmiştir.