18 Mart Çanakkale Zafer ve Şehitleri Anma Programı Fakültemizde Gerçekleştirildi

18 Mart Çanakkale Zafer ve Şehitleri Anma Programı Fakültemiz konferans salonunda gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ile açılan törene Fakültemiz Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Züleyha YILMAZ, Fakülte Sekreteri Aydın ARSLAN, Fakültemiz akademik ve idari personellerinin yanısıra çok sayıda öğrenci de katıldı.

Fakültemiz öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Hasan YILDIZ'ın Çanakkale Zaferi hakkında konuşma yaparak büyük alkış topladığı törende, 18 Mart Çanakkale Zaferi ile ilgili şiirler de okundu. 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Programında Fakültemiz Öğrenci Derneğinin hazırlamış olduğu koro gösterisi ve Fakültemiz öğrencilerinin şiir ve türkülerinden sonra sona erdi.