Ders Kayıtlarında Dikkat Edilecek Hususlar

Ders kayıt dönemi 17-23 Eylül 2018 tarihleri arasında olup aşağıdaki yönergelere göre öğrencilerimizin ders kayıt işlemlerini tamamlaması gerekmektedir.

1- Ziraat Bankası'na ATM yardımıyla öğrenim ücretini ödemesi gerçekleştirilecektir. (Sadece II.Öğretim(577,5 TL) ve dönem uzatmış I.öğretim öğrencileri(156 TL) için ücret yatırılması gerekmektedir. Dönem uzatmamış olan I.Öğretim öğrenciler için herhangi bir ücret yoktur.)

2- http://oidb.odu.edu.tr linkinden giriş yapılarak şifresi olmayan öğrencilerin yeni şifre alması gerekmektedir. (Yeni şifre alınırken İlk Şifre Oluşturunuz Bağlantısına tıklayarak yeni şifrenizi edinebilirsiniz. Bilgilerin eksiksiz ve  "BABA ADI TAMAMEN BÜYÜK HARF" olacak şekilde girilmesi gerekmektedir.)

3- Her öğrenci kendi yarıyıllarına ait olan derslere kayıt yaptırarak, danışman onayına göndermelidir. (Danışman Onay Tarihleri: 17-27 Eylül 2018)

Danışman Listesi için tıklayınız.

Not: Alttan dersi kalan öğrenciler, ilgili dönem ders listesine bakarak kayıtlanması gereken dersleri bulabilir.

Tüm Lisans Programları için tıklayınız.

4- 2. Sınıf öğrencileri kendi bölümleri dışındaki Haftalık Ders Programına bakarak çakışmayacak şekilde 2 adet "Alan Dışı Seçmeli Ders" alacaktır.

5- 3. ve 4. Sınıf öğrencileri 2'şer adet "Alan İçi Seçmeli Ders" için kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

6- Alt sınıftan dersi olan öğrencilerin bir dönem içinde kayıtlanabileceği azami AKTS sayısı 45'tir ve öncelikle öğrencinin alttan kalan derslerine kayıt yaptırması gerekmektedir.