Fakültemizde Oryantasyon Eğitimi Yapıldı

Fakültemize yeni kayıt yaptıran birinci sınıf öğrencileri için, 10.10.2018 tarihinde Fakültemiz Konferans Salonu’nda oryantasyon eğitimi gerçekleştirilmiştir. Eğitime Fakültemiz Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Sebiha KABLAY, Dr. Öğr. Üyesi Züleyha YILMAZ, Fakülte Sekreteri Necati KESKİN, görevliler ve öğrenciler katıldı.

2018-2019 eğitim öğretim yılında Fakültemize yeni kayıt yaptıran öğrencilerin Fakültemiz yaşamına uyum ve aidiyet duygusunun oluşturulması amacıyla düzenlenen eğitimde, eğitimin süresince uyum ve oryantasyon sürecine ilişkin genel değerlendirmeler yapılarak öğrencilerin karşılaşabilecekleri sorunlar ve çözüm yolları hakkında bilgilendirmede bulunuldu. Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı yetkilileri tarafından sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler, beslenme ve diyet hizmetleri, psikolojik danışma hizmetleri ve öğrenci kulüpleri hakkında bilgilerin verildiği programda Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı tarafından ders geçme, yatay ve dikey geçiş, not sistemi, harçlar öğrenci otomasyon sistemi, öğrenci mobil uygulaması anlatıldı. Bununla birlikte öğrencilere Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı yetkilileri tarafından kütüphane koleksiyonu, katalog tarama, ödünç verme hizmetleri anlatılırken Uzaktan Eğitim Merkezi hakkında detaylı bilgiler verildi. Fakültemiz Arş. Gör. Dr. Mert ÖNCEL tarafından, Fakültemizin genel tanıtımı ve Fakültemiz hakkında öğrencilerimize geniş çaplı bir bilgilendirmenin de yapıldığı oryantasyon semineri çektirilen toplu fotoğrafla sona erdi.