Yabancı Dil Kursu

ORDU ÜNİVERSİTESİ – ODÜSEM

YDS KURSU

Ordu Üniversitesi ODUSEM kapsamında yabancı dil sınavlarına hazırlık amacı ile YDS kursu açılacaktır.

• YDS Kursunun Kasım-Mayıs ayları arasında 5 ay olarak düzenlenmesi planlanmaktadır.

• Kursun süresi haftalık 4 saat, aylık 16 saat olmak üzere toplam 80 saattir.

• Dersler Pazar  günleri Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde yapılacaktır.

• Kursun toplam ücreti 500 TL olup ödeme kurs başlangıcında ODÜSEM hesabına yatırılacaktır.

Not: YDS Kursuna kaydolmak isteyen özellikle 3. ve 4. sınıf öğrencilerinin isimlerini 09/11/2018 tarihine kadar bölüm sekreterliklerine yazdırmaları gerekmektedir. Talep yoğunluğu halinde öncelik son sınıf öğrencilerine verilecektir.