ÜNYE İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ

Fakültemizde "Girişimcilik ve Kariyer" Konferansı Gerçekleştirildi.

Fakültemiz Girişimcilik ve Kariyer Kulübü, Ünye Ticaret ve Sanayi Odası ile OSTİM Teknik Üniversitesi iş birliği ile “Girişimcilik ve Kariyer” konulu konferans düzenledi.

Fakültemiz Konferans Salonu’nda gerçekleşen konferansa  Ünye Kaymakamı Sayın Ümit Hüseyin GÜNEY, Ünye Belediye Başkan Vekili Sayın Orhan GÜLER, Ünye Ticaret Odası Başkan Vekili Sayın İrfan AKAR ile konuşmacı olarak; Endüstri Ürünleri Tasarımcısı Berna Dalaman, Bilişim Garajı Genel Müdürü Zerrin Topal, OSTİM Teknik Üniversitesi Proje Geliştirme ve Yönetim Ofisi koordinatörü Lütfiye Yurdum HASGÜL ve OSTİM Vakfı Müdürü Gülnaz Karaosmanoğlu katıldı.

Fakültemiz Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Züleyha YILMAZ SOĞUKSU ve Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İrfan AKAR tarafından açılış konuşması yapıldı.

Endüstri Ürünleri Tasarımcısı Berna DALAMAN; öğrencilere teknoloji ve tasarım yönetimi kariyeri ve iş fırsatları, Bilişim Garajı Genel Müdürü Zerrin TOPAL; değişimi anlamak ve girişimcilik, OSTİM Teknik Üniversitesi Proje Geliştirme ve Yönetim Ofisi koordinatörü Lütfiye Yurdum HASGÜL; sosyal girişimcilik ve proje yönetimi, OSTİM Vakfı Müdürü Gülnaz KARAOSMANOĞLU ise sektör analizi ve kariyer seçimleri ile ilgili bilgi aktararak yaşamdan örnekler verdi.

Konferans sonunda katılımcılara teşekkür plaketleri verildi.


Eklenme Tarihi : 12-12-2019 14:47:55