Fakültemiz Öğrencilerine Yemek Bursu Desteği Yapıldı.

Fakültemiz Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sebiha KABLAY’ın sosyal medyada desteğe ihtiyacı olan üniversite öğrencilerinin yemek kartlarının doldurulmasına yönelik önerisi sonrasında Ünye’de Şennur SARIKAYA öncülüğünde bir duyarlılık oluşmuş ve öğrencilerin kartlarını doldurma isteği bildirilmiştir. Fakültemiz idarecileri Dekan Prof. Dr. Gürol ÖZCÜRE, Dekan Yardımcısı  Züleyha YILMAZ SOĞUKSU VE Fakülte Sekreteri Necati KESKİN ile görüşülerek kontenjan sınırı nedeniyle yemek bursu başvurusu yapmasına rağmen burs verilemeyen öğrenciler için böyle bir organizasyonun yapılabileceğine karar verilmiştir.

19/02/2020 Çarşamba günü Ünye’li hayırseverler tarafından Şennur SARIKAYA aracılığı ile gönderilen ve Fakültemizdeki bazı Öğretim Üyelerinin de katılımı ile yemek kartlarının ilk bölümüne dolum işlemi gerçekleştirilmiştir. Amacımız akademik yıl sonuna kadar bu işlemin devam ettirilebilmesidir. Bu konuda Ünyeli hayırseverlere, Fakültemiz Yöneticilerine ve Öğretim Üyelerine teşekkür ediyor, gelecek aylar için desteklerin sürmesini temenni ediyoruz.  Hayat paylaştıkça daha anlamlı olacaktır. Saygılarımızla

Eklenme Tarihi : 21-02-2020 10:57:11