Fakültemiz 2020-2021 Öğretim yılı mezuniyet töreni 5 Temmuz 2021 tarihinde online olarak gerçekleştirildi.

Covid-19 pandemisi nedeniyle fiziki ortamda yapılamayan mezuniyet töreni uzaktan erişim yöntemiyle sanal ortamda düzenlenerek Üniversitemiz Uzaktan Eğitim Merkezi’nin You Tube kanalı üzerinden canlı olarak yayınlandı.

Dönem birincisi olan İktisat Bölümü öğrencisi Gülnihal KİTAP’ın konuşmasının ardından konuşan, Fakültemiz Dekanı Prof.Dr. Gürol ÖZCÜRE ve Üniversitemiz Rektörü Prof.Dr. Ali AKDOĞAN  konuşmasının ardından Dönem Birincisi tarafından, Mezuniyet Kütüğüne Daha önce video kayıt ile kayıt alına alınan görüntü yayımlanarak tören sona erdi.

Eklenme Tarihi : 10-09-2021 13:54:31