Fakültemiz Öğrencileri "Antalya Diplomasi Formu"na Katıldı

2022 yılı Diplomasi Forumu 11-13 Mart tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştirilmiştir. Antalya Diplomasi Forumu'yla, liderlerin, siyasetçilerin, önde gelen akademisyenlerin, düşünürlerin, kanaat önderlerinin, diplomatların ve iş insanlarının her yıl bir araya gelerek, küresel ve bölgesel meseleleri vizyoner bir bakış açısıyla ele almalarını sağlayacak ve sorunlara çözüm önerileri getirecek bir diyalog platformu oluşturulması amaçlanmıştır. Yerli ve yabancı yaklaşık 400 gazeteci, Antalya Diplomasi Forumu (ADF) marjında 10 Mart'ta düzenlenen Türkiye-Rusya-Ukrayna üçlü dışişleri bakanları toplantısını takip için Antalya'ya gelmiştir.

Antalya Diplomasi Forumu’na Fakültemizden İşletme Tezli Yüksek Lisans Programı öğrencisi Kübranur KELEŞ, İktisat Bölümü 4. Sınıf öğrencisi İrem ÖZDEN ve Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü 4. Sınıf öğrencisi Mustafa MEMİŞ katılmıştır.

Eklenme Tarihi : 18-03-2022 15:23:16