Fakültemizde "Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü" Etkinliği Yapıldı.

Fakültemizde Çanakkale Zaferi’nin 107’inci yıl dönümü dolayısıyla  18 Mart 2022 tarihinde Fakültemiz Konferans Salonunda “Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü” konulu program gerçekleştirildi.

Fakültemiz Konferans Salonunda gerçekleştirilen etkinliğe Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Gürol ÖZCÜRE, Dekan Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Züleyha YILMAZ SOĞUKSU ve Dr. Öğr. Üyesi Hatice BOZKURT, Fakültemiz Öğretim Üyeleri, idari personeli ve  öğrenciler katıldı.

Fakültemiz tarafından düzenlenen programda ilk olarak Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Gürol ÖZCÜRE tarafından günün anlam ve önemine ilişkin bir açılış konuşması yapıldı.

Ardından Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Tuğrul ÖZCAN tarafından “Çanakkale Zaferi” konulu konuşma gerçekleştirildi.

Daha sonra Fakültemiz Öğrencileri tarafından Kınalı Kuzu adlı tiyatro gösterisi, şiir dinletisi ve Seyit Onbaşı canlandırması yapıldı.

Fakültemiz öğrencilerinin günün anlam ve önemine dair türkülerini seslendirilmesinin ardından program sona erdi.

Eklenme Tarihi : 18-03-2022 16:29:26