Fakültemizde, Ordu Valisi Sayın Tuncay SONEL'in Konuşmacı Olarak Katıldığı "Kamu Yöneticiliği Kariyeri" Konferansı Düzenlendi

Fakültemizde 22.03.2022 tarihinde Ordu Valisi Sayın Tuncay SONEL’in konuşmacı olarak katıldığı “Kamu Yöneticiliği Kariyeri” konulu konferans düzenlendi. Konferansa; Ordu Valisi Sayın Tuncay SONEL, Ordu Üniversitesi Rektörü Sayın Ali AKDOĞAN, Ünye Belediye Başkanı Sayın Hüseyin TAVLI, Ünye Cumhuriyet Başsavcısı Sayın  Mesut PEKTAŞ. ,Ünye  İlçe Kurum  Müdürleri,  öğretim elemanları, idari personel ve öğrenciler katıldı. Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Gürol ÖZCÜRE tarafından gerçekleştirilen açılış konuşmasının ardından,   Ordu Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Ali AKDOĞAN konuşma gerçekleştirildi. Ordu Valisi Sayın Tuncay SONEL tarafından  verilen “ Kamu Yöneticiliği Kariyeri” konulu konferansın sonunda, günün anısına binaen Üniversitemiz Rektörü Prof.Dr. Ali AKDOĞAN tarafından, Ordu Valisi Sayın Tuncay SONEL’e teşekkür belgesi ve çiçek takdim edildi.

Eklenme Tarihi : 24-03-2022 10:24:46