İlçe İnsan Hakları Kurulu ve Kurul Üyemiz Doç. Dr. Umut ULUKAN dan Ahmet Maden Huzurevine Ziyaret

Ünye İlçe İnsan Hakları Kurulu Fakültemiz temsilcisi, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü öğretim üyesi Doç.Dr. Umut ULUKAN, 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü kapsamında beraberinde Türkiye Yardım Sevenler Derneği Ünye Şubesi Başkanı Gönül GÜVEN ve Muhtarlar Derneği Başkanı Hasan ÇALIŞKAN ile birlikte, Tekkiraz Mahallesi Ahmet Cemal MADEN Huzurevine ziyarette bulundu. İlçe İnsan Hakları Kurulu üyeleri Huzurevi'nin genel durumu ve hizmet alanların durumları ile ilgili yerinde incelemeler yaparak,  kalan sakinlerle ve huzurevi yönetimi ile sohbet ederek bilgi edinmiş, Huzurevi'nin eksiklikleri ve ihtiyaçları saptanmıştır. Bu ziyaret ile ilgili Fakülte üyemiz Doç. Dr. Umut Ulukan tarafından hazırlanan değerlendirme ve tavsiyeleri içeren rapor, İlçe İnsan Hakları Kurulu'na teslim edilecektir.

Eklenme Tarihi : 08-12-2022 13:11:28