- İlçe Milli Eğitim Müdürü ve KYK Müdüresinden Dekan'a Tebrik Ziyareti
- ÜNKED Başkanı ve Eski Belediye Başkanından Dekan'a Tebrik Ziyareti
- Ünye Ticaret Borsası'ndan Dekan'a Tebrik Ziyareti
- Yunus Emre Eğitim Kurum'undan Dekanımıza Tebrik Ziyareti
- İşletme Bölüm Başkanı Olarak Prof. Dr. Gönül YÜCE AKINCI Atandı
- İlçe Jandarma Komutanı'ndan Dekanımıza Tebrik Ziyareti
- Ünye Ticaret ve Sanayi Odası'ndan Dekanımıza Tebrik Ziyareti
- Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele ve Çocuk Koruma Kurulu Toplantıları Gerçekleştirildi
ÜNKED Başkanı ve Eski Belediye Başkanından Dekan'a Tebrik Ziyareti

Ünye Kültür ve Eğitim Derneği (ÜNKED) Başkanı Reşit EROL ile Ünye Eski Belediye Başkanı Osman YURT, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Cemal ÖZTÜRK’e tebrik ziyaretinde bulundu.
07 Nisan 2026 tarihinde Dekanlık makamında gerçekleşen ziyarette, Prof. Dr. Cemal ÖZTÜRK’ün dekanlık görevine atanması dolayısıyla hayırlı olsun dilekleri iletilerek yeni görevinde başarılar temennisinde bulunuldu. Samimi bir atmosferde gerçekleşen görüşmede ayrıca eğitim ve kültür alanında yapılabilecek iş birlikleri üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.
Nazik ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Dekan Prof. Dr. Cemal ÖZTÜRK, Reşit EROL ve Osman YURT’a teşekkür etti.
Ziyaret, karşılıklı iyi dilek ve temennilerin paylaşılmasının ardından günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.