- Dekan Prof. Dr. Cemal ÖZTÜRK Polis Haftası Etkinliğine Katıldı
- Mehmet Refik Güven Anadolu Lisesi ve Eğitim-Bir-Sen Temsilcilerinden Dekan'a Tebrik Ziyareti
- Polis Haftası Dolayısıyla Emniyet Personeli Dekanlıkta Ağırlandı
- YEDAŞ Ünye İşletme Müdürlüğü'nden Dekan'a Tebrik Ziyareti
- Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü Öğrencilerinden Mesleki Uygulama Deneyimi
- İlçe Milli Eğitim Müdürü ve KYK Müdüresinden Dekan'a Tebrik Ziyareti
- ÜNKED Başkanı ve Eski Belediye Başkanından Dekan'a Tebrik Ziyareti
- Ünye Ticaret Borsası'ndan Dekan'a Tebrik Ziyareti
YEDAŞ Ünye İşletme Müdürlüğü'nden Dekan'a Tebrik Ziyareti

YEDAŞ Ünye İşletme Müdürü Mühendis Onur YILMAZ ile YEDAŞ personellerinden Berat UYANIK, Hüseyin EFİLOĞLU, Tuncay ÖZKAYA ve Murat PARLAK, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Cemal ÖZTÜRK’e tebrik ziyaretinde bulundu.
09 Nisan 2026 tarihinde Dekanlık makamında gerçekleşen ziyarette, Dekan Prof. Dr. Cemal ÖZTÜRK’ün dekanlık görevine atanması dolayısıyla hayırlı olsun dilekleri iletilerek yeni görevinde başarılar temennisinde bulunuldu. Görüşmede ayrıca üniversite ile enerji sektörü arasındaki iş birliği imkânları üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.
Nazik ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Prof. Dr. Cemal ÖZTÜRK, Onur YILMAZ, Berat UYANIK, Hüseyin EFİLOĞLU, Tuncay ÖZKAYA ve Murat PARLAK’a teşekkür etti.
Ziyaret, karşılıklı iyi dilek ve temennilerin paylaşılmasının ardından günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.