ÜNYE İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ

Üniversitelerde Güvenlik Tedbirleri Toplantısı Gerçekleştirildi

Ünye Kaymakamı Sayın Kemal YILDIZ başkanlığında, ilçede bulunan üniversitelerde öğrencilerin huzur ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik güvenlik tedbirlerinin değerlendirilmesi amacıyla toplantı gerçekleştirildi.

Toplantıya Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Cemal ÖZTÜRK, Ünye Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Hakan YAZARKAN ve ilgili kurum amirleri katıldı.

Toplantıda, üniversite öğrencilerinin eğitim-öğretim süreçlerini güvenli ve huzurlu bir ortamda sürdürebilmeleri amacıyla alınan mevcut güvenlik tedbirleri değerlendirildi. Öğrencilerin huzur ve güvenliğinin daha etkin şekilde sağlanmasına yönelik alınması planlanan tedbirler ile kurumlar arasındaki koordinasyon ve iş birliğinin geliştirilmesine ilişkin konular ele alındı.

Toplantıda ayrıca üniversiteler ile ilgili kurumlar arasında yürütülen güvenlik çalışmalarının etkinliğinin artırılması ve ortaya çıkabilecek ihtiyaçlara yönelik gerekli tedbirlerin zamanında alınması hususlarında görüş alışverişinde bulunuldu.


Kayıt Tarihi 25.09.2026 09:50:31